Na het verplaatsen van server en IP, stylesheets en andere middelen niet gevonden (404 fouten in fiddler)

stemmen
28

Ik heb een Boomgaard CMS website verplaatst van de ene host en server naar een andere host en server. Het IP-adres is natuurlijk anders.

Alle bestanden correct zijn gekopieerd en de juiste html wordt gemaakt.

Echter, alle stijlen vellen produceren een 404-fout. Ik herhaal dat de bestanden waar ze moeten zijn.

Inderdaad, een andere bron, zoals afbeeldingen of stylesheets te produceren hetzelfde probleem. Nogmaals, de files zijn allemaal op hun plaats.

Kan iedereen denken wat dit zou kunnen veroorzaken. Er is niets anders veranderd dan de server en IP.

Ik heb nog een boomgaard site op hetzelfde IP en de server dat werkt prima. Er werd echter niet verplaatst vanaf een andere server.

Ik pingel voor de site en het komt met het juiste IP-adres voor de nieuwe server

BEWERK:

Niet zeker dat dit Orchard specifieke, hoewel iets met betrekking tot thema's Orchard en hoe ze werken kan de oorzaak zijn ... Maar ik kan echt niet wat te zien.

Het klinkt veel meer als een IIS probleem.

De vraag is gesteld op 15/05/2013 om 10:16
user
In andere talen...                            


2 antwoorden

stemmen
0

Kun je de CSS-bestanden, door het invoeren van hun URL in de adresbalk van de browser-bar direct?

Probeer "Copy image location" of vanuit de Image Properties, van één van de mislukte foto's. Nogmaals, kunt u dit als u invoeren direct in de browser?

Controleer de URL van mislukte middelen, tegen de URL van het werken HTML-bronnen of dynamische pagina's. zorg ervoor dat er geen verschillen in webapp pad of context ..

Je moet ook proberen Ctrl-R herladen.

Er kan eventueel ook een aantal caching in de manier .. dat zou kunnen houden van de "404" of "niet gevonden" resultaten, zelfs nadat de inhoud is verplaatst. Try & shutdown / of kracht te vernieuwen alle server & proxy caches.

antwoordde op 15/05/2013 om 10:25
bron van user

stemmen
0

De server mensen terug naar mij. Ze veranderden de "website tot 4,0 Integrated Pipeline mode." en alles werkt nu. Ga figuur.

Ik weet zeker dat ik had gecontroleerd dat het was in Integrated Pipeline modus, maar hey ho.

antwoordde op 15/05/2013 om 11:34
bron van user

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more